Over ons

 

OVER ONS

Mijn naam is Kim Wildschut en mijn vriend (Pim) en ik zijn de trotse ouders van Do (2016). Samen wonen wij in Rotterdam.

Stilstaan bij wat je droom is
Ontwikkeling heb ik altijd al interessant gevonden. Hiervoor werkte ik als Learning & Development specialist bij een commercieel bedrijf. Ik merkte dat, sinds de geboorte van Do, het begon te kriebelen om voor mijzelf te beginnen.

Ook zorgde mijn interesse in de ontwikkeling van kinderen ervoor om weer een studie te gaan volgen, namelijk een Hbo Master Pedagogiek. Nu heb ik ervoor gezorgd dat mijn droom werkelijkheid is geworden, het opzetten van een webshop in speelgoed gelinkt aan de ontwikkelingsfases van kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Zo is de 'newborn' Dondersteen speelgoed ontstaan!

Urenlang zoeken naar passend en mooi speelgoed
Uren kan ik zoeken naar speelgoed wat op dat moment past bij de leeftijd, ontwikkeling en interesse van Do en wat er daarnaast ook mooi en hip uitziet. Zelf merkte ik dat het best lastig is als onervaren mama om per ontwikkelingsfase te bedenken welk speelgoed op dat moment relevant is. Ik wil dit voor alle (aanstaande) mama's en papa's en hun familie en vrienden makkelijk maken. Mijn doel is dan ook om het mooiste educatieve speelgoed te vinden en daarnaast kennis te delen over de ontwikkelingsfases. Dondersteen speelgoed gelooft in: de juiste uitdaging op het juiste moment, is optimale ontwikkeling.

Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen
Zelf merk ik dat ervaringen van anderen mij enorm kunnen helpen en tevens inspireren. Graag wil ik mijn kennis delen over de ontwikkeling van kinderen in combinatie met speelgoed, maar ik zou het ook heel tof vinden als jullie ook je speelgoed ervaringen delen op Facebook en/of Instagram (@Dondersteenspeelgoed)!

En als laatste, vergeet niet dat spelen net als werken is voor kinderen, zorg ook voor ontspanning en liefde!

Veel lees- en shopplezier!

Liefs,

Kim (mama van Do)