Jabadabado Houten mobielhouder / mobiel arm

27,50

Excl. BTW: 22,73

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
N0027
Merk:
JaBaDaBaDo

Omschrijving

Productdetails 
De mobielhouder / mobiel arm (ook wel boxmobiel houder genoemd) van Jabadabado voor €27,50 !  Het is een stevige houten mobielhouder welke bevestigd moet worden met schroeven waardoor je de twee ronde delen aan weerszijden van de spijlen vastzet. Het is eenvoudig aan een bed of box te monteren. De arm is geschikt voor alle mobielen. De houten mobielhouder is ook verkrijgbaar in het grijs en wit .

Hoogte gemonteerd: 60 cm, geschikt voor spijlen tot circa 3 cm dikte (zie afbeeldingen ter verduidelijking). Let op, niet geschikt voor ronde onderdelen.

De houten mobielhouder is exclusief babymobiel, zie Jabadabado Houten Babymobiel Wolken voor een babymobiel van hetzelfde merk. 

Ontwikkeling

Het is bekend dat pasgeboren baby's ongeveer 30 cm ver kunnen zien. Maak de omgeving van je baby interessant om naar te kijken.  Een mobiel helpt bij de ontwikkeling van de zintuigen.  

Advies, plaats de mobielhouder Jabadabado met babymobiel aan de box en niet aan het bedje. Zo heeft de baby een rustige slaapplek en wordt de baby niet overprikkeld in zijn eigen bedje. Houd het bij een muziekknuffel / muziekdoosje bij het bedje, een melodie kan rustgevend zijn. 

Afmetingen

Hoogte 60cm
maximaal 3 centimeter breed       maximaal 4,5 cm hoog  

Leeftijd

Te gebruiken vanaf 3+ maanden

GTIN: 7332599002343

Merk: Jabadabado

 

Beoordelingen (1)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder