VERZENDEN & RETOURNEREN

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Voor 17.00uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen van voorradige producten die op werkdagen vóór 17.00 u worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €3,95 voor bestellingen onder de € 50,- in Nederland
  • €6,95 voor bestellingen onder de € 50,- in België
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- in Nederland

De levering verloopt via PostNL en DHL. Via Track & Trace van DHL en/of PostNL kun je zelf de status van je bestelling volgen via de websites van DHL en PostNL. Je ontvangt doorgaans na 23:00 uur de track & trace gegevens per e-mail.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Op feestdagen waarop PostNL en DHL gesloten zijn, worden er geen bestellingen verstuurd (zie voor verdere info: DHL en PostNL).

Let op: kijk ook even goed in je spambox. De orderbevestiging en/of track & trace gegevens kunnen in je spambox terecht zijn gekomen. Let ook altijd goed op dat je het juiste mail adres opgeeft bij het bestellen ! 

Indicatie van de verzending en levering:

Bestelling geplaats op:

Verzend dag: 

Ontvangst in Nederland: 

Ontvangst in België*

Maandag voor 17:00 uur

Maandag

Dinsdag

Dinsdag (of Woensdag)

Dinsdag  voor 17:00 uur

Dinsdag

Woensdag

Woensdag (of Donderdag)

Woensdag  voor 17:00 uur

Woensdag

Donderdag

Donderdag (of Vrijdag)

Donderdag  voor 17:00 uur

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag (of Zaterdag)

Vrijdag  voor 17:00 uur

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag (of Maandag)

Zaterdag 

Maandag

Dinsdag

Dinsdag (of Woensdag)

Zondag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag (of Woensdag) 

De levertijd naar België is in principe 1 werkdag maar het kan wel voorkomen dat het pakket er 2 werkdagen over doet

AFHALEN (IN Rotterdam): 

Kies je voor de optie afhalen (in Rotterdam, Park16Hoven)? Dan nemen wij na het ontavngen van de onderbevestiging contact met je op voor het maken van een afhaal afspraak.  

RETOURNEREN: 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking van ons te gebruiken(plak deze zorgvuldig dicht).

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de dondersteenspeelgoed.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dondersteenspeelgoed.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour, terugstorten (mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is).

VOORWAARDEN RETOURNEREN: 

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan info@dondersteenspeelgoed.nl gemeld te worden of per retourformulier (klik op retourformulier of gebruik de link onderaan de homepagina).
  • Het product dient goed, in de staat waarin je het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen en/of beschadigd is, zal er geen vergoeding plaatsvinden.

PRODUCT RUILEN

Wil je het product ruilen voor een ander product, aangeboden door dondersteenspeelgoed.nl? Dat is helemaal geen probleem. Echter gelden hierbij ook dezelfde regels m.b.t. de staat van het product en het tijdsbestek waarin geruild mag worden als benoemd bij RETOURNEREN Je kunt hiervoor contact opnemen met info@dondersteenspeelgoed.nl. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

RETOUR ADRES:

Dondersteen speelgoed

Albinusstraat 8

3045 CA Rotterdam