Wee Gallery Stapelblokken - Woodland numbers

23,50 22,00

Excl. BTW: 18,18

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
D0119
Merk:
Wee Gallery

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Productdetails 

De mooie Wee Gallery Stapelblokken Woodland numbers zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd stevig karton bedrukt met eco-inkten. Het zijn in totaal 10 stapelblokken die gestapeld kunnen worden tot een toren van wel 91 cm hoog. Een heel tof cadeau voor een eerste of tweede verjaardag!

Ontwikkeling

Deze blokken kunnen gebruikt worden tijdens verschillende ontwikkelingsfases. 

1. Blokken stapelen (vanaf 12 maanden) / blokken in elkaar schuiven 

Tijdens het bouwen wordt er gewerkt aan de emotionele ontwikkeling (omgaan met teleurstelling zodra de toren in stort), cognitieve ontwikkeling (welke constructie het beste werkt) en de motorische ontwikkeling (vaste hand is belangrijk). 

2. Tellen - het verkennen van getallen (rond 2 jaar)

Rond 2 jaar begint het verkennen van de getallen. Peuters gaan door hebben dat getallen gebruikt worden voor hoeveelheden, ook kennen ze al een aantal getallen. Maar welk getal hoort bij welke hoeveelheid, dit kan geoefend worden. Elke blok heeft een getal. Het echt tellen van voorwerpen komt pas aan de orde rond 4 jaar. Eerder lijkt het alsof een kind kan tellen, maar dit houdt in het koppelen van een getal aan een kleine hoeveelheid (max. 4). Echt tellen is één voor één voorwerpen tellen. 

Afmetingen

91 cm (wanneer toren volledig gestapeld is)

Leeftijd

Te gebruiken vanaf  +/- 12 maanden

EAN

892927002867

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder